Tlf: 22 00 74 00 Telefontid (man-tors) kl 10:00 til 15:00. (fre 10-12) E-postpost@pasient.no

Bli medlem

Støtt oss ved å bli medlem – gratis

Ved å bli støttemedlem kan du hjelpe oss å vise at vårt arbeid trengs og at Norsk Pasientforening er et viktig lavterskeltilbud til alle pasienter, brukere og pårørende i hele Norge

Støtt oss ved å bli betalende medlem og delta på årsmøte

Det er mulig å støtte opp om arbeidet vårt ved å bli medlem, men medlemskap er ikke en forutsetning for å få hjelp hos oss. Som medlem i Norsk Pasientforening kan du være med på å prege hvordan vi i fellesskap former foreningens virksomhet til beste for pasienter og pårørende som trenger hjelp og bistand i møte med helsetjenesten. Medlemmene gir også foreningen tyngde i møte med helsepersonell og myndigheter. Våre medlemmer gis anledning til å delta på foreningens årsmøte, som avholdes hvert år i slutten av mai.

Les mer om oss og våre verdier og se våre vedtekter.

Medlemskapet koster kr. 150 pr. år og betales ved innmelding til kontonummer: 1730.16.32746.

Bruk gjerne  VIPPS ved å scanne QPR-koden under eller trykk på «Send» og søk på 129125 Norsk Pasientforening. 

Du kan også støtte oss uten å være medlem ved å vipse et valgfritt beløp. Bruk gjerne QRP-koden for å komme rett inn i VIPPS.

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/Norskpasientforening  og Instagram: https://www.instagram.com/norsk_pasientforening

Dersom du ikke lenger ønsker å være medlem i Norsk Pasientforening, kan du sende en e-post til post@pasient.no – vi vil da annullere medlemskapet og sende en bekreftelse på utmeldingen.

Vi takker for din støtte!